Monday, December 27, 2010

UPSR 2010 : Non-Muslim Turut Terima Penghargaan ADUN Sura

DUNGUN 28 Disember, Selasa - Tanpa mengira agama dan bangsa, keraian kepada para pelajar yang berjaya dalam peperiksaan UPSR baru-baru ini terus gigih dilakukan oleh ADUN Sura, Y.B. Ustaz Haji Wan Hassan Mohd Ramli.
Dalam jadual sumbangan sempena kejayaan peperiksaan UPSR ini, terkini di Kampung Bunga Raya, seramai enam orang telah dikenalpasti sebagai pelajar cemerlang.

Dua orang daripadanya ialah adik Staalemond Ong Teck Keith (6A - gambar atas, diperhatikan ibunya di Taman Himiran) dan adik Rachel Lo Xin Hee (7A) dari Sekolah Jenis Kebangsaan ( C ) Kwang Hwa.
Seorang dari Sekolah Kebangsaan Sultan Omar, iaitu adik Siti Nur Syahira bt Othman (gambar, diperhatikan bapanya Encik Othman bin Mohamed).

Sementara tiga orang daripada Sekolah Kebangsaan Sura, iaitu adik Nursyahirah bt Zulkifli, adik Syazalia bt Che Suhaimin dan adik Muhammad Syakur bin Mohd Sabri.

ADUN Sura merangkap YDP PAS Kawasan Dungun diringi Setiausaha PAS Cawangan Bunga Raya, Haji Che Razlan Omar semasa sumbangan penghargaan ini dilakukan pada petang 26 Disember, Ahad.

0 komen:

Related Posts with Thumbnails

YB ADUN Sura Untuk Semua

 

Arkib Laman

Blog YB ADUN Sura © 2008 | Ripped by SamarQondy | Coordinated by Team IT DUN Sura