Monday, February 14, 2011

ADUN Sura Bersama Kejayaan Pelajar Cemerlang PMR 2010 Di Kampung Alor Tembesu & Sungai Buaya

DUNGUN 14 Februari, Isnin - Seperti beberapa tahun sebelumnya, para pelajar yang memperolehi kejayaan cemerlang dalam peperiksaan awam yang mereka hadapi akan menerima kunjungan keraian oleh ADUN Sura, Y.B. Ustaz Haji Wan Hassan Mohd Ramli.

Di kampung Alor Tembesu, baru-baru ini, sebahagian daripada calon peperiksaan PMR 2010 yang mendapat keputusan cemerlang telah menerima sendiri sumbangan penghargaan daripada ADUN Sura, sebahagiannya menerima melalui ibu, bapa atau keluarga masing-masing.Mereka ialah adik Nurul Bahirah bt Hussein (9A) dan adik Tengku Salwani bt Tengku Zarawi (9A) dari Sekolah Menengah Agama Sultan Ismail, Dungun.

Adik Hamidah bt Ab Latif (9A), adik Nur Izzati bt Abd Aziz (9A) dan adik Muhammad Faiz b Mohd Noor (8A) dari Sekolah Menengah Kebangsaan Agama Kuala Abang.

Adik Mohd Zulfahmi b Radzi (8A) dan adik Hafizati Izuani bt Musa (8A) dari Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Dungun, adik Nor Shahirah Aishah bt Zulkifli (8A) dan adik Muhammad Fadhli b Ahmad Sanusi (7A) dari Sekolah Menengah Kebangsaan Sultan Omar dan adik Wan Nur Aisyah bt Wan Mohd Solah (9A) dari Sekolah Menengah Agama Imtiaz Dungun.

Sementara itu, di Kampung Sungai Buaya, seramai 8 orang pelajar cemerlang telah diraikan oleh ADUN Sura.


Mereka ialah adik Muhammad Syafiq b Mohd Sakri (7A) daripada Sekolah Menengah Agama Sultan Ismail, adik Noor Niza bt Mohd Rizan (8A) dan adik Amirah bt Azmi (8A) daripada Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Dungun.


Adik Nur Shazwani bt Shaary (9A) daripada Sekolah Menengah Kebangsaan Agama Kuala Abang, adik Azlini bt Mat Ali (8A) daripada Sekolah Menengah Kebangsaan Sultan Omar dan adik Nur Syarah Adila bt Othman (8A) daripada MRSM Kuala Berang.
Adik Zus Syakirah bt Haji Zunil Fauzi (9A) daripada Sekolah Menengah Kebangsaan Agama Tok Jiring dan adik Muhammad Hisyamuddin b Salman (9A) daripada Sekolah Menengah Agama Imtiaz Dungun.

0 komen:

Related Posts with Thumbnails

YB ADUN Sura Untuk Semua

 

Arkib Laman

Blog YB ADUN Sura © 2008 | Ripped by SamarQondy | Coordinated by Team IT DUN Sura