Monday, February 3, 2014

ADUN Sura Menyelusuri Kampung, Ke Rumah Pelajar Cemerlang PMR

DUNGUN, 03 Februari 2014 - Para pelajar cemerlang PMR 2013 mula menerima penghargaan daripada ADUN Sura, Y.B. Haji Wan Hapandi Wan Nik yang berkunjung ke rumah keluarga pelajar terbabit, petang semalam.

Bermula di cawangan Bukit Chatak 1, seramai sembilan orang pelajar dikenalpasti telah memperolehi keputusan cemerlang dalam peperiksaan PMR tahun lalu.
Adik Muhammad Ashrul Ashri bin Jalani
Adik Zawin Izatul Najah binti Mohd Nazri
Di antara mereka ialah dari Sekolah Menengah Kebangsaan Agama Kuala Abang, iaitu adik Nur Afiqah Husna binti Hassim (9A), adik Muhammad Ashrul Ashri bin Jalani (8A) dan adik Zawin Izatul Najah binti Mohd Nazri (7A).
Adik Hazman Hakim bin Hassan
Adik Nur Fatin Solehah binti Fauzi
Dari Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Dungun pula ialah adik Hazman Hakim bin Hassan (7A), adik Mohd Izzad Amirruddin bin Mohd Rashid (7A) dan adik Nur Fatin Solehah binti Fauzi (7A).

Sementara adik Nur Hanina binti Rusli (8A) pula adalah pelajar cemerlang PMR 2013 dari Sekolah Menengah Kebangsaan Sultan Omar yang dikenalpasti oleh cawangan berkenaan.

Dengan menunggang kapcai, ADUN Sura menyelusuri kampung diiringi oleh pimpinan PAS Cawangan mengambil kesempatan mengucapkan tahniah dan menyampaikan saguhati sebagai tanda penghargaan kepada para pelajar berkenaan.

0 komen:

Related Posts with Thumbnails

YB ADUN Sura Untuk Semua

 

Arkib Laman

Blog YB ADUN Sura © 2008 | Ripped by SamarQondy | Coordinated by Team IT DUN Sura