Friday, February 1, 2013

Hampir 100 Orang Pelajar Cemerlang UPSR 2012 Terima Penghargaan Daripada ADUN Sura

DUNGUN 1 Februari, Jumaat - ADUN Sura merangkap YDP PAS Kawasan Dungun,  Y.B. Ustaz Haji Wan Hassan Mohd Ramli, meneruskan rutin sumbangan penghargaan kepada para pelajar cemerlang UPSR 2012 di sekitar kawasan yang diwakilinya.
Jadual sumbangan yang bermula pertengahan dan berakhir penghujung Januari itu, dilakukan mengikut qaedah seperti tahun-tahun sebelumnya - dari rumah ke rumah ibubapa atau penjaga pelajar cemerlang berkenaan.

Para penerima bukan terdiri dari satu bangsa sahaja, bahkan turut tersenarai sebagai pelajar cemerlang adalah dari bangsa Tionghua.
Sebahagian sumbangan diterima oleh ibubapa atau penjaga, memandangkan para pelajar terlibat dengan aktiviti petang atau berada di sekolah menengah di luar DUN Sura.

Semua cawangan dalam DUN Sura mempunyai senarai pelajar cemerlang UPSR 2012 baru-baru ini.

Selain ADUN Sura, sumbangan turut disampaikan oleh wakilnya yang terdiri daripada di antaranya Pengarah MTD Sura, Cikgu Haji Wan Hapandi Nik dan timbalannya, Cikgu Haji Mohd Amin Hamid.

Hampir 100 orang pelajar cemerlang dari sekolah rendah sekitar DUN Sura menerima penghargaan daripada ADUN Sura dan wakilnya.

1 komen:

basic_2009 on March 17, 2013 at 9:10 PM said...

WOW : FOTO MUSLIMUT PAS DI MAJLIS ARAK ??

orang PAS jangan baca ini tau :

http://www.anwaraidc.com/?p=32736
http://www.anwaraidc.com/?p=32736
http://www.anwaraidc.com/?p=32736DAP + PKR + PAS = bodoh + bangang + siallllllll !!!!!!!

Related Posts with Thumbnails

YB ADUN Sura Untuk Semua

 

Arkib Laman

Blog YB ADUN Sura © 2008 | Ripped by SamarQondy | Coordinated by Team IT DUN Sura